+31 85 – 130 92 02 info@insulsystems.nl

Services

Energiebesparing door middel van Insultras® isolatiematrassen by Insulsystems BV

Binnen Insulsystems bieden we diverse services voor onze klanten voor de productgroep Insultras® Isolatie Matrassen.

 

Insultras® Thermografisch Onderzoek:

Onze gespecialiseerde medewerkers kunnen on-site Thermografisch onderzoek doen door middel van warmtebeelden met onze FLIR® warmtebeeldcamera.
Na Thermografisch Onderzoek zal er altijd een rapport worden opgesteld en dit zal met de klant worden besproken.

Insultras® ROI – de besparingscalculator voor de Utiliteit:
Verder zijn wij met het door ons ontwikkelde berekeningsprogramma Insultras® ROI voor de utiliteit in staat om een indicatieve berekening te maken ten behoeve van de return-on-investment en tevens een energie- & CO2 besparingsindicatie te geven.
Wij houden hierbij rekening met bedrijfsuren van uw systemen, nemen de gasprijzen of electriciteitsprijzen mee en zullen de uitkomsten met u delen.

Insultras® Energie-monitoring:
Insulsystems BV werkt samen met diverse specialisten op het gebied van energie-monitoring. Deze specialisten kunnen u als klant een beter inzicht geven in uw energie verbruik, mogelijke besparingen door vaak vij eenvoudige aanpassingen binnen uw processen en/of systemen. Daarbij moet u niet alleen denken aan isolatie, maar ook aan bijvoorbeeld aanpassing / inregelen van licht, van verwarmingssystemen, electriciteitsverbruik, slimme meters etc.
Niets mooiers dan dat u zelf door bewustwording en aanpassingen geld bespaart en een bijdrage levert aan de vermindering van de CO2 uitstoot. En dit alles kunt u dan realtime op elk moment van de dag monitoren en hier desgewenst bij grote afwijkingen direct op inspelen door maatregelen te nemen.
Als u meer informatie wilt of een vraag heeft over Energie Monitoring, neem u dan contact met ons op.

Energie Investeringsaftrek (EIA):           Wat is de EIA?

De EIA is een fiscale aftrekregeling, dus geen subsidie. De regeling biedt direct financieel voordeel aan ondernemers die investeren in energiebesparende bedrijfsmiddelen en duurzame energie. Naast de afschrijving mag  van deze investeringen een extra bedrag afgetrokken worden van de winst. Voor 2019 en 2020 is de aftrek 45% van de investering (aanschaf- en voortbrengingskosten). Voor 2021 is de aftrek 45,5%. Deze maatregel levert dus gemiddeld 11% voordeel op.

Voorwaarden

  • Het bedrag aan energie-investeringen is minimaal € 2.500 per bedrijfsmiddel met een maximum van €124.000.000.
  • Het bedrijfsmiddel is niet eerder gebruikt.
  • Het bedrijfsmiddel staat op de energielijst.. https://www.rvo.nl/sites/default/files/2021/03/RVO-Energielijst-2021-v2.pdf
  • Voor het bedrijfsmiddel is geen energie-investeringsaftrek én milieu-investeringsaftrek tegelijk te krijgen.

Ondernemers dienen de EIA binnen 3 maanden door te geven aan RVO en de toegekende EIA vermelden in de belastingaangifte.

 

Insultras® Engineering:
Insulsystems BV heeft de expertise en een 3D CAD – systeem in huis om volledige engineering van uw isolatie-oplossingen te engineren en te tekenen. Wij luisteren graag naar uw uitdagingen en zetten dit om in oplossingen, onderbouwd met technische tekeningen.

 

Insultras® Montage:
Insulsystems BV neemt de volledige montage van Insultras® Isolatie matrassen voor zijn rekening. Als klant hoeft u nergens naar om te kijken en tevens bent u gegarandeerd van een passende isolatie oplossing. Uiteraard met garantie. Vraag naar de voorwaarden.