+31 85 – 130 92 02 info@insulsystems.nl

ROI Besparingscalculator

Insultras® Services by Insulsystems BV.

Binnen Insulsystems bieden we diverse services voor onze klanten voor de productgroep Insultras® Isolatie Matrassen.

Insultras® ROI – de besparingscalculator voor de Utiliteit:
Door middel van het door ons ontwikkelde berekeningsprogramma Insultras® ROI (Return On Investment) voor de utiliteit zijn wij in staat om een indicatieve berekening te maken ten behoeve van de return-on-investment van de door u aan te schaffen isolatiematrassen.
Daarnaast zal middels dit programma een energie-besparings indicatie & CO2 besparings indicatie  worden gegeven.
We praten hier over een indicatie omdat besparingen afhankelijk zijn van indiviuele situaties, bedrijfsuren, weersomstandigheden en vele andere factoren.
Uiteraard houden wij bij onze berekeningen rekening met gemiddelde bedrijfsuren van uw systemen, mits u deze voorhanden heeft, en anders nemen we een gemiddelde welke garant staat voor bedrijfsuren in uw branche.
Ook houden wij rekening met de wisselende gasprijzen of electriciteitsprijzen.

Met name voor utiliteit, waar Energie maatregelen door de overheid verplicht zijn gesteld, is deze besparingscalculator een uitkomst om een return on investment calculatie te kunnen maken en onderbouwen.
Uiteraard zullen de Isolatiematrassen of andersoortige isolatie welke wij leveren, een investering van uw als klant vragen. Echter kunnen wij in de regel stellen dat investeringen in CO2 reducerende oplossingen vaak al binnen 3 – 5 jaar zijn terugverdient. Aangezien de life-time van o.a. Isolatiematrassen langer zijn dan de gestelde 3 – 5 jaar, zult u uiteindelijk door het terugdringen van uw energieverbruik geld besparen en een bijdrage leveren aan een schoner milieu.

In onze offertes welke wij na opname van de te isoleren ketelruimte of andere ruimtes aan u sturen, zult u te allen tijden de rekeneenheid voor gas of bedrijfsuren terugvinden. Ook zal er altijd een indicatieve waarde van de te verwachten terugverdientijd van de investering zijn aangegeven.