+31 85 – 130 92 02 info@insulsystems.nl

Insultras® Specialties

Insultras® Specialties

De Specialties van Insultras® gaan verder dan standaardoplossingen.
Door onze jarenlange ervaring en produktkennis, zijn wij in staat om op ieder temperatuurgebied een oplossing te kunnen aandragen.
Soms eisen situaties speciale maatwerkoplossingen, al dan niet door combinatie van diverse producten. Insulsystems specialisten luisteren naar uw uitdaging op isolatiegebied en zullen door middel van een volledige inventarisatie, opnames en inmeten, een passende oplossing bij u aandragen.

 

Een kleine greep uit specialties:

  • Heatshields, om stralingswarmte te voorkomen en uw machines of onderdelen te beschermen. Ook worden Heatshield aangebracht voor personal protection van uw mensen.
  • Brandmanchetten, doorvoeren voor in motor-ruimtes van bijvoorbeeld schepen.
  • Voor trainingsdoeleinden maken wij zogenaamde Brandpoppen. Brandpoppen zijn ontwikkeld om o.a. brandweer-mensen te trainen, tijdens de simulatie van bijvoorbeeld een ongeval of brand.
  • Lasdekens voor bescherming tijdens laswerkzaamheden tegen vonken & las spetters.
  • Toch uw flenzen isoleren maar eventuele lekkages blijven zichtbaar.
  • Protection Covers Petrochemie. Weerbestendige covers voor protectie van o.a. uw isolatie.
  • Harmonica Manchetten

 

Insultras® Specialties zijn maatwerk en worden vaak in afstemming met de klant en in samenwerking met de klant als oplossing ge-engineerd. Dit vergt buiten de ervaring ook materiaal- & proceskennis, wat Insulsystems in ruime mate bezit.

Voor op maat gemaakte Insultras® Specialties bent u bij Insulsystems BV aan het juiste adres. Onze specialisten zullen altijd ter plaatse komen om een object in te meten en om met hun expertise naar het object, het proces en de omgeving te kijken. Alleen zo is Insulsystems in de gelegenheid u een juist advies te geven en een op maat uitgewerkte offerte aan u uit te brengen.

Insultras® Specialties zijn maatwerk. Graag luisteren wij naar uw uitdaging en zoeken met u naar een passende oplossing.