+31 85 – 130 92 02 info@insulsystems.nl

Insultras insulsystems

Insultras® isolatiematrassen by Insulsystems BV.

 Insulsystems BV.

Insulsystems BV heeft met zijn gespecialiseerde medewerkers inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in het ontwerpen, vervaardigen en plaatsen van isolatie matrassen in vele toepassingen van Industrie, Procesindustrie, Scheepvaart, Utiliteit, Energie sector, Food & Beverages en Petrochemie.

Deze isolatie matrassen worden onder de merknaam Insultras® op de Europese markt gebracht.

Insultras® Isolatie Matrassen worden vervaardigd uit verschillende weefsels, van Teflon tot Aramide, Van Kevlar tot Siliconen, Van Glasweefsels tot HT Aluminiumoxide weefsels, met of zonder coating, afhankelijk van (weers-) omstandigheden en van temperatuurbereik, maar met mogelijkheden altijd van -50° tot 1350° Celsius.

Insulsystems BV is gespecialiseerd in het inmeten, produceren en monteren van alle soorten isolatiematrassen voor appendages als afsluiters, pompen, kleppen, filters en flenzen, turbines, ketels, uitlaatsystemen en ook in petrochemische omgevingen in de ovens voor procespijpen en andere specialties.

Speciaal voor de CO2 reductie en het behalen van de klimaat doelen heeft de Nederlandse overheid wetgeving ontworpen voor het terugdringen van de CO2 uitstoot.

Deze regelgeving is beter bekend onder de naam EML / EED, de Erkende Maatregelen Lijsten en de Europese Energie Efficiëntie Richtlijn. (Energy Efficiency Directive).

Op deze site vindt u meer informatie over mogelijkheden welke Insulsystems BV te bieden heeft en het advies wat wij hierin kunnen geven. Kijk hiervoor bij EML / EED. De overheid controleert deze wetgeving door de inzet van de Omgevingsdienst.

Wilt u graag energie besparen met Insultras® isolatie matrassen?

Heeft U een noodzaak voor het aanbrengen van isolatiematrassen in verband met de van overheidswege opgelegde EML-maatregel (Erkende Maatregelen Lijsten)?

Is er een andere reden voor het aanbrengen van Isolatie Matrassen binnen uw bedrijfsproces?

Neem contact met ons op voor meer informatie over Insultras® Isolatie Matrassen van Insulsystems BV.