+31 85 – 130 92 02 info@insulsystems.nl

Insultras® HT Isolatiematrassen

Insultras® isolatiematrassen by Insulsystems BV.

Speciaal voor Hoog temperatuur isolatie heeft Insulsystems BV diverse HT weefsels tot een temperatuur van 1370 graden Celsius in huis. Deze matrassen worden op de markts gebracht onder de naam Insultras® HT Isolatie Matrassen.

HT Insultras® Isolatie is een zeer specifieke oplossing voor zowel in hoog temperatuuromgeving in de ovens alsmede voor de directe buitenkant van ovens. Te denken valt aan sleevings voor pijpdoorvoeren door de ovenwand of het ovendak, maar ook aan pigtail isolatiematrassen, inlet of outlet, inpakken van thermo-koppels, camera’s,  mangatdelen of andere hoog temperatuur procesdelen in met name de Proces & Petrochemische Industrie, Offshore, in Energie centrales, Hoogovens of  Staalwerken, of rond uitlaatgassystemen of verbrandingsmotoren.

Insultras® HT Isolatie Matrassen zijn maatwerk en worden vaak in afstemming met de klant als oplossing ge-engineerd. Dit vergt buiten de ervaring ook materiaal- & proceskennis, wat Insulsystems in ruime mate bezit.

Voor op maat gemaakte Insultras® hoog temperatuur isolatie matrassen bent u bij Insulsystems BV aan het juiste adres. Onze monteurs zullen altijd ter plaatse komen om een object in te meten en om met hun expertise naar het object, het proces en de omgeving te kijken. Alleen zo is Insulsystems in de gelegenheid u een juist advies te geven en een op maat uitgewerkte offerte aan u uit te brengen. De hoog temperatuur isolatie matrassen worden op maat gemaakt en zullen daardoor ook perfect passen om het object wat voorzien moet worden van Insultras® HT isolatie matrassen. Uiteraard met garantie.

Op alle Insultras® HT Isolatie matrassen kan gekozen worden voor diverse weefsels met een temperatuurbereik tot 1370 graden Celsius, en met diverse sluitingsmogelijkheden.

Insultras® Isolatie Matrassen zijn maatwerk. Graag luisteren wij naar uw uitdaging en zoeken met u naar een passende oplossing.