+31 85 – 130 92 02 info@insulsystems.nl

Insultras® GT

Insultras® GT isolatiematrassen

Gasturbines zijn een onmisbare component in een grote verscheidenheid van industrieën en bedrijfstakken. Insulsystems BV heeft met zijn jaren lange ervaring in de isolatiesector hierdoor al meerdere projecten onder zijn hoeden gehad.

Insultras® GT isolatiematrassen hebben met hun feilloze en veilige werking dan ook een doorslaggevende invloed op de rentabiliteit en productiviteit van de werking, alsook op de steeds relevantere energie-efficiëntie. Een op maat gemaakte Insultras® GT isolatiematras en optimale isolatie van gasturbines kan het energieverbruik aanzienlijk verlagen en tegelijkertijd de prestaties van de turbine verhogen.

INSULSYSTEMS BV  gebruikt dan ook alleen maar hoogwaardige isolatiematerialen met de hoogste kwaliteitseisen.

Wij ontwikkelen veel meer dan alleen individuele isolatieoplossingen voor alle gangbare gasturbines. Zelfs voor modellen die groter zijn dan gemiddeld, kunnen wij een snelle productie van onze turbine-isolatie garanderen. U kunt altijd vertrouwen op de constante kwaliteit en perfecte pasvorm van de Insultras® GT isolatiematrassen en kunt uw industriële apparatuur zo vakkundig optimaliseren.

Conventionele isolatiesystemen behoren tot het verleden. Om aan de hoogste technische eisen te voldoen en oplossingen te ontwikkelen die ook in gecompliceerde gasturbines een ideale isolatie garanderen.

INSULSYSTEMS BV gebruikt uitsluitend de modernste technische weefsels en isolatiematerialen. Alle materialen die voor onze turbine-isolatie worden gebruikt, zijn bestand tegen de extreme eisen van krachtcentrales en industrie. Gasturbines stellen bijzondere eisen aan de isolatie vanwege de hoge warmteontwikkeling.

Ook bij de isolatie van gasturbines is eersteklas kwaliteit onze maatstaf en topprioriteit. Om deze te allen tijde te kunnen leveren, worden alle producten in onze eigen testbank regelmatig getest en geëvalueerd.
Het resultaat en uw voordeel: Bij INSULSYSTEMS BV kunt u zeker zijn van uitstekende isolatieresultaten en een duurzaam en milieuvriendelijk gebruik van grondstoffen.

Bovendien profiteert u met de Insultras® GT isolatiematrassen van INSULSYSTEMS BV van:
-Snelle en eenvoudige demontage en hermontage
-Hoge onderhoudsvriendelijkheid
-Oplossingen op maat
-Vakkundig advies en uitgebreide service

Op alle Insultras® Isolatie matrassen kan gekozen worden voor diverse sluitingsmogelijkheden.

Het meest eenvoudige is het haken-draad principe. Maar Insultras® Isolatie Matrassen kunnen ook worden uitgevoerd met een klittenband sluiting, sluiting door middel van banden & gespen of sluiting met haken & veren.