+31 85 – 130 92 02 info@insulsystems.nl

EML-EED

Energiebesparing door middel van Insultras® isolatiematrassen by Insulsystems BV

Wilt u graag energie besparen met isolatiematrassen? Of heeft U een noodzaak voor het aanbrengen van isolatiematrassen in verband met de van overheidswege opgelegde EML-maatregel (Erkende Maatregelen Lijst)?

Door middel van isolatie reduceert u uw warmteverlies met maar liefst 85 procent. Bovendien vermindert u uw CO2-uitstoot met een besparing die zichzelf heel snel terugverdient.

Insulsystems BV is gespecialiseerd in het inmeten, produceren en monteren van alle soorten isolatiematrassen voor appendages als afsluiters, pompen, kleppen, filters en flenzen.

Onze Isolatiematrassen worden ingezet in ketelhuizen in o.a. kantoorgebouwen, appartement-complexen, ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen, garagebedrijven of andere gebouwen waar zich technische ruimtes voor CV of warm water bevinden.

Uiteraard nemen wij de gehele isolatie voor onze rekening, dus inclusief het leidingwerk door middel van PIR-schalen / Wolschalen, Armaflex of anders.

Een en ander kan worden afgewerkt met Isogenopak of beplating.

Onze isolatiematrassen zijn in de huidige tijd van CO2 reductie en de EML (Erkende Maatregelen Lijst) vanuit de Overheid een duurzame oplossing welke een zeer snelle terugverdientijd hebben en op termijn energiebesparing zullen opleveren.

Dat merkt u in uw portemonnee!!!

Om meer te weten over de EML (Erkende Maatregelen Lijst) kunt u contact met ons op nemen of meer lezen op:

https://www.rvo.nl/onderwerpen/duurzaam-ondernemen/energie-besparen/informatieplicht-energiebesparing/bedrijven-en-instellingen/erkende-maatregelenlijsten

Insulsystems BV kan graag een berekening voor u opstellen na een globale opname en op basis van de gegevens een indicatie geven van de terugverdientijd van uw investering en de energiebesparing op de langere termijn.

Insulsystems BV, uw totaalleverancier voor complete isolatie van appendage tot leidingwerk!!